NAJPOVOLJNIJI

SANITETSKI PREVOZ
PROFESIONALNO | BRZO | 0024

ZA MAKSIMALNO 20 MINUTA STIŽEMO DO VAS!

MEDICINSKI TRANSPORT IMPULS

Sanitetski prevoz Impuls vam stoji na raspolaganju. Nudimo niz usluga koje su u vezi sa prevozom najrazličitijih pacijenata. Do sada smo imali najviše iskustva sa starijim pacijentima, onim teško pokretnim i nepokretnim kojima je potrebna odgovarajuća medicinska nega.

Vrhunski kvalitet usluge, odlična opremljenost vozila, kvalitetan tim ljudi, izuzetna briga i nega pacijenata je ono što je karakteristično za sanitetski prevoz Impuls. Naš tim će učiniti sve da bi pružio adekvatnu negu pacijentu. Usluga će pacijentu obezbediti sve što mu je potrebno. Opremljenost je na zavidnom nivou i u skladu sa najsavremenijim tehnologijama u samom medicinskom sektoru.

Sanitet je tu da pacijentima pruži ono što vi ne možete. Ukoliko je pacijent teško oboleo, teško pokretan ili pak nepokretan, nemojte rizikovati, angažujte nas, kontaktirajte i zakažite prevoz.

Ostalo prepustite nama. Kada je pacijent u našim rukama, on je odlično zbrinut, pružena mu je najbolja moguća nega na putu i nema apsolutno nikakvog razloga za brigu. Pored ljubaznosti našeg stručnog tima koju ćete primetiti čim nas budete kontaktirali, znanje je nešto što nas najbolje opisuje. U osnovi tog znanja leži medicinska potreba da se pacijentu pruži što bolja nega.

Zakazivanje za isti dan

Mogućnost zakazivanja prevoza pacijenta za isti dan.

OD KREVETA DO KREVETA

Pouzdano, brzo, bezbedno i komforno. Prevoz pacijenata po principu od kreveta do kreveta.

MEDICINSKA PRATNJA

Od rutinskog sanitetskog transporta do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO

Ljubazno i stručno osoblje sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

PREVOZ PACIJENATA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

Dok je sa nama, pacijent je zbrinut na najbolji mogući način. Mi ćemo ga bezbedno i sigurno dovesti do medicinske ustanove u kojoj će biti smešten. Dok putujemo, dobijaće sve što mu je potrebno. Dakle, pored samog prevoza, biće udobno smešten u ležećem položaju na najsavremeniji pneumatski dušek.

Tu su i infuzione pumpe, boce sa kiseonikom, respiratori, aspiratori, defibrilatori koji će osigurati bezbednost pacijenta i omogućiti mu odgovarajuću negu pre dolaska do zdravstvene ustanove.

Kako ste već odredili u kojoj će ustanovi pacijent biti smešten, savetujemo vam da ne rizikujete tako što ćete ga prevesti vašim autom ukoliko pacijent mora da miruje ili pak da bude u ležećem položaju. Svaki deo našeg tima je tu da samom pacijentu bude olakšan prevoz:

  • Vozač će paziti na svoj deo posla i omogućiće sigurnu i bezbednu vožnju.
  • Doktor specijalista će se potruditi da pacijentu pruži određenu zdravstvenu uslugu.
  • Anesteziolog će takođe pomagati doktoru da pacijent bude odlično smešten i u samom putu savršeno zdravstveno obezbeđen.
  • Viši medicinski radnik će takođe pomagati ukoliko je zaista komplikovana ili nepredviđena situacija.
  • Anestetičar će takođe odraditi svoj deo posla i upotpuniće samu ideju prema kojoj će se pacijentu pružiti usluga vrhunskog kvaliteta.

CENOVNIK

Uži deo teritorije Beograda

Lokalni transport pacijenata na užoj teritoriji grada Beograda

od 2.500 RSD

Širi deo teritorije Beograda

Lokalni transport pacijenata na široj teritoriji grada Beograda

od 3.500 RSD

Teritorija Republike Srbije

Transport pacijenata u okviru teritorije Republike Srbije

od 100 RSD/Km

Teritorija Evrope

Transport pacijenata na teritoriji čitave Evrope

Po dogovoru

Kontaktirajte sanitetski prevoz Impuls i uverite se u ove stavke. Ne prepuštajte ništa slučaju. Ukoliko su hitne životne situacije u pitanju, morate brzo reagovati.

ZAKAŽITE PREVOZ

Pozovite nas na broj telefona:

060 4 194 004

Beograd, Srbija

Ili nam pošaljite poruku:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Iskustva korisnika

Sve pohvale za vozača i tehničara. Zaista sam zadovoljan.

Goran KovačevićBeograd

U teškim zdravstvenim uslovima kada nam je pomoć najpotrebnija, sanitetski prevoz IMPULS nam je pružio svu moguću podršku i pomoć, više od očekivanog. Hvala divnim ljudima na pouzdanoj usluzi.

Gordana MilosavljevićBeograd

Profesionalni vozač, moderno opremljeno vozilo, tehničari koji su izuzetno spretni i prijatni, kompletna usluga na visokom nivou. Sve pohvale za sanitetski prevoz IMPULS.

Marko NašićVoždovac

Zadovoljan sam Vašom uslugom. Preporučiću Vas i ostalim pacijentima u domu.

Petar
Call Now ButtonPozovite odmah!