Medicinski transport

Medicinski transport bolesnika

Užurbanost svakodnevice često teško pada i potpuno zdravim ljudima, a za bolesne, posebno one koji trpe intenzivne bolove ili im je kretanje otežano, i najjednostavniji zadaci mogu predstavljati komplikaciju koja uzrokuje stres i nervozu. Jedna od posebno izazovnih situacija je medicinski transport bolesnika do odredišta lečenja.

Putnički automobili ne pružaju dovoljno prostora za udoban prevoz nepokretnih lica, a za ležeće pacijente su potpuno neprihvatljivi. Bez obzira na zdravstveno stanje, vi i vaši najmiliji zaslužujete dostojanstven tretman, mir i komfor. To vam obezbeđuje medincinski transport Impuls.

Medicinski transport bolesnika i medicinski transport nepokretnih lica naša su dugogodišnja specijalizacija. Postaraćemo se da na željeno odredište stignete u najkraćem mogućem roku, u prijatnoj atmosferi, okruženi negom i pažnjom.

Medicinski transport Beograd

Medicinski transport bolesnika sanitetskog prevoza Impuls jedna je od usluga koja omogućava bolesnim licima da stignu na zakazane tremane lečenja udobno, brzo i lako. Bez obzira na vaše zdravstveno stanje zaslužujete dostojanstven tretman, a sanitetski prevoz Impuls vam upravo to i omogućava.

U okviru usluge dostupan je medicinski transport nepokretnih, polupokretnih i pokretnih lica, u sedećem ili ležećem položaju, sa ili bez medicinske pratnje ili pratnje porodice. Korisnike naših usluga vozimo na redovne lekarske preglede i analize krvi, u dnevne bolnice i na sve vidove terapija. Usluga uključuje mogućnost čekanja i prevoza pacijenta natrag kući – od vrata do vrata, odnosno od kreveta do kreveta.

Medicinski transport Beograd nije ograničen na odredišta unutar Republike Srbije. Vozimo vas u sve zemlje Evrope do kojih je moguće stići kopnenim putem. Posedujemo najmodernije sanitetsko vozilo opremljeno svom neophodnom opremom, kako biste na željeno odredište stigli bezbedno, pouzdano i u prijatnoj atmosferi. Pozovite nas i zakažite prevoz još danas!

Zašto odabrati medicinski transport Impuls?

Medicinski transport bolesnika i nepokretnih pacijenata vrši se najsavremenijim sanitetskim vozilom koje je opremljeno svom neophodnom aparaturom. U okviru sanitetskog vozila postoji prostor predviđen za medicinsku pratnju ili pratnju porodice pacijenta.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite medicinski transport

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.