Sanitetski prevoz iz Austrije

Sanitetski prevoz pacijenata iz Austrije, posebno iz Beča, postao je sve češća potreba. Ova usluga je od ključnog značaja za one koji traže siguran i udoban prevoz do Srbije, bilo da je u pitanju privatan smeštaj u Beogradu ili neka druga destinacija.

Prevoz pacijenta sanitetskim vozilom iz Austrije do Srbije, konkretno do Beogarada, obuhvata udaljenost od 650 km. U zavisnosti od uslova na putu i specifičnih potreba pacijenta, ova putanja se obično prelazi za oko šest sati.

Sanitetski prevoz iz Austrije pruža sigurnost i udobnost pacijentima tokom celog puta. Sva sanitetska vozila su opremljena neophodnim medicinskim uređajima i osobljem koje je obučeno da pruži neophodnu medicinsku pomoć tokom putovanja.

Ova usluga je posebno korisna za pacijente koji su prošli kroz medicinske procedure u Austriji i treba da se vratite u Srbiju na dalje lečenje ili oporavak. Takođe, prevoz pacijenata u Austriju može biti koristan za one koji putuju na medicinske preglede ili tretmane.

Usluga sanitetskog prevoza iz Austrije do Srbije je efikasna, sigurna i prilagođena potrebama pacijenata. Bez obzira na razlog putovanja, možete biti sigurni da će vaš prevoz biti brz, udoban i siguran.

Transport bolesnika i pacijenata iz Austrije

Sanitetski prevoz je ključan za one koji zahtevaju medicinsku pomoć tokom putovanja. Bilo da je u pitanju prevoz bolesnika iz Austrije ili bilo koje druge zemlje, važno je da se pacijenti osećaju sigurno i udobno tokom putovanja. 

Sanitetski prevoz Impuls je pouzdan partner koji godinama unazad vrši međunarodni prevoz pacijenata na lečenje u inostranstvu. Takođe, obezbeđujemo povratak u Srbiju iz bilo koje zemlje regiona ili Evrope.

Kada je najteže, sanitetski prevoz je tu da olakša bar deo vaših briga. Sa ovom uslugom, pacijenti su uvek u sigurnim rukama. Usluga prevoza pacijenata u inostranstvo ili iz inostranstva je organizovana tako da pacijenti stignu na odredište brzo, bezbedno i udobno, tačno na vreme.

Odaberite našu uslugu za međunarodni sanitetski prevoz pacijenata bez odlaganja. Kada se odlučite za nas, možete biti sigurni da ćemo posvetiti pažnju svakom detalju naše usluge kako bismo vam pružili siguran, udoban i profesionalan transport pacijenata iz Austrije.

Zašto odabrati sanitetski prevoz Impuls?

Prevoz bolesnika savremenim sanitetskim vozilima na raspolaganju vam je tokom cele godine. Povredili ste se na letovanju? Pali na zimovanju? Imate povredu usled koje morate da budete transportovani u ležećem položaju? Pozovite nas. Tu smo za vas onda kada vam je podrška najpotrebnija.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz bolesnika

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.