Prevoz pacijenata do banja

Transport pacijenata do banja

Priroda je bila blagonaklona prema Srbiji i podarila joj je veliki broj lokacija sa toplom, mineralnom vodom, lekovitim blatom i blagotvornim vazdušnim strujama, koje leče i olakšavaju tegobe kod brojnih zdravstvenih problema. Obzirom da su naši najstariji sugrađani najviše pogođeni zdravstvenim tegobama i napotrebniji su im tretmani koji će ih zadržati u optimalnom zdravlju, sanitetski prevoz Impuls organizuje transport pacijenata do banja širom zemlje.

Prevoz pacijenata do banja vršimo savremenim sanitetskim vozilom koje je opremljeno najmodernijom medicinskom opremom. Naše osoblje je iskusno i ljubazno, a ako putujete sami, postaraćemo se da vas udobno smestimo, pre nego produžimo put dalje. Vršimo transport nepokretnih sanitetskim vozilom do banja, baš kao i transport pokretnih lica, sa ili bez medicinske pratnje ili pratnje porodice.

Neka od najpopularnijih banjskih odredišta do kojih redovno saobraćamo su Vrnjačka banja, Sokobanja, Prolom banja, Banja Koviljača, Niška banja, Vrdnik, Bezdan, Mataruška banja, Vrujci, Kanjiža, Bukovička banja, Atomska banja i Banja Ždrelo. Čak i da želimo da nabrojimo sve banje koje smo pohodili u zemlji i inostranstvu, bilo bi nemoguće, zato nas kontaktirajte sa adresom na koju želite da stignete, a nama prepustite sve ostalo.

Transport nepokretnih sanitetskim vozilo do banja

Prevoz pacijenata do banja usluga je Sanitetskog prevoza Impuls koja je dostupna 24/7 svih 365 dana u godini – zakažite termin banjskog lečenja, a za prevoz ne brinite. Na vašoj adresi ćemo biti u najkrećem mogućem roku i odabraćemo najkraću putanju kako biste što pre stigli na željeno odredište.

Bez obzira da li zahtevate ležeći ili sedeći transport, u mogućnosti smo da vam obezbedimo vrhunski komfor i udobnost. Transport pacijenata do banja sa nama protiče u veseloj atmosferi, a ako želite sa vama u pratnji na put može poći i član porodice, za kojeg imamo predviđeno mesto u sanitetskom vozilu.

Čak i ako putujete u banje u inostranstvu (jedna od često posećivanih je banja Morahalom u Mađarskoj zbog lekovite vode i revitalizacije celog organizma) sa nama ćete preko granice preći brzo i sa minimalnim čekanjem. Vozila sanitetskog prevoza poseduju svetlosnu signalizaciju zbog koje imaju prvenstvo prolaza na graničnim prelazima. Dakle, kada planirate odlazak u banju, računajte na nas!

Zašto odabrati Impuls za transport pacijenata do banja?

Prevoz pacijenata do banja u zemlji i inostranstvu vršimo pouzdano i bezbedno. Naše profesionalno osoblje postaraće se da put protekne u prijatnoj atmosferi i da vožnju “i ne osetite”. Pozovite nas – tu smo za vas kad god vam je potrebna usluga prevoza!

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz pacijenata do banja

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.