Prevoz pacijenata

Prevoz pacijenata

Kada život postane težak, potrebna vam je pomoć prijatelja da prebrodite izazovne situacije. Decenijama unazad Impuls prevoz pacijenata pruža svoje usluge nepokretnim i bolesnim licima, kako bi stigli do željene destinacije u zemlji ili inostranstvu.

Naše usluge uključuju prevoz pacijenata bez obzira na zdravstveno stanje – svesnih, pokretnih, polupokretnih i potpuno nepokretnih, u ležećem ili sedećem položaju, sa ili bez pratnje. Vozimo vas na lekarske preglede i analize krvi, u domove zdravlja i bolnice. Usluga uključuje mogućnost čekanja i povratka pacijenta kući.

Nismo ograničeni samo na destinacije unutar Republike Srbije. Ako lečenje iziskuje prevoz u inostranstvo, postaraćemo se da bezbedno i sigurno tamo i stignete. Posedujemo najsavremenije santitetsko vozilo i ljubazno, iskusno osoblje, koje vam u svakom momentu stoji na raspolaganju.

Prevoz pacijenata - Beograd, Srbija i inostranstvo

Sanitetski prevoz Impuls će se postarati da brzo i bezbedno stignete na svako odredište. Naše usluge uključuju prevoz pacijenata u Beogradu u najpoznatije bolnice i klinike: VMA, Urgentni centar, KBC Banjica, KBC Zvezdara, KBC Bežanijska kosa, Zemunska bolnica, ali i u privatne zdravstvene ustanove kao što su Medigroup, Euromedic, ABM, Belmedic i druge.

Prevoz pacijenata Impuls uključuje ponudu transporta do svih banjskih lečilišta u Srbiji ili inostranstvu, na tretmane lečenja ili relaksacije. Neke od najpoznatijih banja koje posećujemo sa našim pacijentima su Prolom banja, Niška banja, Soko banja, Vrnjačka banja, Atomska banja, Mataruška banja i Bezdan.

Vaš zadatak je da nam kažete konačno odredište i da se opustite. Naš zadatak je da pronađemo najkraću rutu kojom ćemo vas sigurno i na vreme dovesti do mesta na kojem treba da budete. Putujte dostojanstveno – bez brige, neprijatnosti i bolova.

Zašto odabrati prevoz pacijenata Impuls?

U zavisnosti od prirode bolesti pacijenta ili na njegov zahtev, tokom prevoza sanitetskim vozilom moguće je prisustvo pratnje – članova porodice ili medicinskog osoblja – lekara specijaliste ili medicinskog tehničara. Prevoz pacijenata se vrši najsavremenije opremljenim sanitetskim vozilom u kojem se može ukazati svaka vrsta medicinske pomoći – od reanimacije do infuzione terapije i imobilizacije.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz pacijenata

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.