Prevoz bolesnika

Privatni transport bolesnika

Prevoz bolesnika je primarna delatnost Sanitetskog prevoza Impuls, koji dugi niz godina pruža usluge transporta bolesnim licima do željenih destinacija u zemlji i inostranstvu. Privatni transport bolesnika uključuje prevoz pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica, u ležećem ili sedećem položaju, sa ili bez medicinske pratnje ili pratnje porodice.

Vršimo transport bolesnika u Beogradu do svih domova zdravlja i državnih i privatnih gradskih bolnica, kao što su VMA, Banjica, Zemunska bolnica, Urgentni centar, Euromedic, Medigroup i brojni drugi. Vozimo vas na lekarske preglede, terapije, analize krvi, a usluga uključuje mogućnost čekanja i bezbednog povratka bolesnih lica kući.

Prevoz bolesnika sanitetskim vozilom dostojanstven je i bezbolan način da lica kojima je hodanje otežano ili onemogućeno stignu na lokacije po potrebi i želji. Vozilo sanitetskog prevoza je savremeno i udobno, opremljeno modernom medicinskom opremom i ima dovoljno prostora da primi medicinsko osoblje koje nadzire stanje bolesnika na dužim rutama puta.

Kontaktirajte nas i zakažite privatni transport bolesnika do željene adrese još danas!

Transport bolesnika u Beogradu

Prevoz bolesnika putničkim automobilom zna da bude zaista otežan, naročito ako je stanje bolesnika nestabilno i zahteva negu i praćenje medicinskog osoblja. Ni u najudobnijim i najluksuznijim putničkim automobilima nije moguće zauzeti ležeći položaj, a o pružanju nege u datim uslovima nema ni govora.

Zdravlje ne treba da trpi kompromise, a kada je ugroženo potrebno mu je posvetiti svu raspoloživu pažnju i pomoć. Prevoz bolesnika sanitetskim vozilom prvi je korak na tom putu. Mir, komfor, bezbednost i prijatna atmosfera koju obezbeđuje privatni transport bolesnika biće savršen uvod u medicinske tretmane koji bolesnika očekuju.

Prevoz bolesnika sanitetskim vozilom moguće je ugovoriti u svako doba dana ili noći – tu smo za vas 24/7, svih 365 dana u godini. Vozimo vas na sve adrese u zemlji i inostranstvu, a po potrebi čekamo da završite sa pregledima i medicinskim intervencijama, nakon čega vas vraćamo u toplinu vašeg doma. Od kreveta do kreveta – bezbedno i pouzdano.

Zašto odabrati transport bolesnika Impuls?

Prevoz bolesnika savremenim sanitetskim vozilima na raspolaganju vam je tokom cele godine. Povredili ste se na letovanju? Pali na zimovanju? Imate povredu usled koje morate da budete transportovani u ležećem položaju? Pozovite nas. Tu smo za vas onda kada vam je podrška najpotrebnija.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz bolesnika

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.