Prevoz nepokretnih pacijenata

Prevoz nepokretnih bolesnika Beograd

Život je pun izazova i za potpuno zdrave osobe, a kada je hodanje, jedna od osnovnih ljudskih funkcija, onemogućeno, ti izazovi se mnogostruko uvećavaju i frustriraju bolesnu osobu. Svi svakodnevni zadaci postaju borba, jer je malo objekata u našoj zemlji prilagođeno licima u invalidskim kolicima.

Jedan od najvećih problema koji pogađaju nepokretna lica je dolazak do odredišta koja moraju redovno pohađati, kao što su domovi zdravlja, bolnice i druga lečilišta. Kako bismo olakšali bar delić izazova sa kojima se svakodnevno suočavate, u okviru Sanitetskog prevoza Impuls vršimo prevoz nepokretnih pacijenata.

Prevoz nepokretnih bolesnika Beograd dostupan je u svako doba dana ili noći, 24/7, 365 dana u godini. Vozimo vas do svih zadatih adresa u zemlji i inostranstvu, a naše usluge nisu ograničene samo na prevoz do medicinskih ustanova. Bilo da treba da završite neke birokratske poslove ili odete na porodičnu proslavu, prevoz vam neće predstavljati problem, jer smo mi tu za vas.

Transport nepokretnih pacijenata na sva željena odredišta

Transport nepokretnih bolesnika obavlja se u sedećem položaju (u invalidskim kolicima) ili u ležećem položaju (invalidska kolica se sklapaju i pakuju u sanitetsko vozilo). Vi određujete položaj koji vam je najudobniji, a mi prilagođavamo opremu, kako bi vaša udobnost bila besprekorna.

Prevoz nepokretnih pacijenata dostupan je u pratnji porodice i medicinskog osoblja ili samostalno – u tom slučaju vozimo pacijenta do vrata ordinacije. Ukoliko je potrebno na raspolaganju je i usluga čekanja, nakon čega nepokretnog bolesnika vozimo nazad do udobnosti toplog doma – od kreveta do kreveta.

Prevoz nepokretnih bolesnika Beograd uključuje vožnju do svih medicinskih ustanova najsavremenijim vozilom koje je komforno i opremljeno svom neophodnom medicinskom opremom. Vršimo prevoz do banjskih lečilišta po celoj Srbiji, kao i u rehabilitacione centre i bolnice u inostranstvu. Na vama je da nam kažete destinaciju i vreme polaska. Sve ostalo prepustite nama. Pozovite nas još danas i zakažite željenu uslugu.

Zašto odabrati prevoz nepokretnih Impuls?

Transport nepokretnih bolesnika vršimo dugi niz godina. Naše osoblje ima dugogodišnje iskustvo stečeno u medicinskim ustanovama, na poslovima vozača hitne pomoći ili patronaže. Sa nama ste u sigurnim rukama u svakom momentu.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz nepokretnih pacijenata

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.