Sanitetski prevoz iz Italije

Sanitetski prevoz iz Italije ili prevoz pacijenata u Italiju zahteva posebno razumevanje potreba pacijenata, poznavanje propisa i puteva, kao i specijalnu opremu u sanitetskim vozilima.

Uz Sanitetski prevoz Impuls, putovanje će vam proteći bezbrižno, bez osećaja pređenih kilometara i brige o stanju puta. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bismo vam pružili maksimalan komfor i udobnost.

Transport nepokretnih pacijenata, polupokretnih ili prevoz invalida do medicinskih ustanova u Italiji je olakšan. Prevoz se obavlja u ležećem položaju, uz konstantan nadzor pacijentovih potreba i pružanje svih neophodnih medicinskih usluga. Naš cilj je da vaša vožnja bude bezbrižna i ugodna.

Naši iskusni vozači specijalizovani su za prevoz pacijenata u inostranstvo, a naša moderna vozila s rotacijom imaju prioritet na graničnim prelazima. Ovo omogućava brži i efikasniji prelazak, smanjujući mogućnost zastoja i čekanja.

Sva naša vozila su potpuno opremljena za prevoz pacijenata i njihovih pratilaca. vaša sigurnost i udobnost su naša glavna briga tokom celog putovanja.

Transport bolesnika iz Italije

Pronalaženje pouzdanog partnera za putovanje na stotine kilometara zahteva pažnju i brigu. Sa sanitetskim prevozom Impuls, vašim dugogodišnjim iskusnim pružaocem usluga međunarodnog prevoza pacijenata, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

U najtežim trenucima, želimo da vam pomognemo i da vam bar malo olakšamo brige. Uz nas, možete biti sigurni da ste uvek u dobrim rukama. 

Naš cilj je da stignete na odredište brzo, bezbedno i udobno, tačno na vreme. Pružamo vam podršku tokom celog putovanja – od prevoza pacijenata na lečenje u Italiju pa sve do njihovog povratka u Srbiju.

Iskoristite sve prednosti koje vam nudimo i obezbedite prevoz pacijenta do odredišta u Italiji uz povoljne cene saniteta. Naša moderno opremljena sanitetska vozila pružaju udobnost i sigurnost tokom međunarodnog prevoza bolesnika.

Zakažite vaš međunarodni sanitetski prevoz pacijenata već danas. Uz nas, možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za svaki detalj naše usluge kako biste imali siguran, udoban i profesionalan transport pacijenata iz Italije.

Zašto odabrati sanitetski prevoz Impuls?

Prevoz bolesnika savremenim sanitetskim vozilima na raspolaganju vam je tokom cele godine. Povredili ste se na letovanju? Pali na zimovanju? Imate povredu usled koje morate da budete transportovani u ležećem položaju? Pozovite nas. Tu smo za vas onda kada vam je podrška najpotrebnija.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz bolesnika

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.