Privatna hitna pomoć

Privatna hitna pomoć koja vam je na raspolaganju 24/7

Vozila hitne pomoći u okviru državnih medicinskih ustanova nažalost nema u dovoljnom broju, te stoga nisu u mogućnosti da se odazovu na svaki poziv. Kada situacija zahteva hitnu reakciju, ne oklevajte i ne čekajte – na raspolaganju vam je privatna hitna pomoć, poznata i kao privatni sanitetski prevoz koji u roku od 20ak minuta stiže na vašu adresu.

Ako treba da stignete na pregled, analize ili tretman lečenja u neku od medicinskih ustanova u gradu privatna hitna pomoć Beograd stoji vam na raspolaganju. Vozimo vas do svih državnih i privatnih domova zdravlja i bolnica, čekamo da završite sa obavezama, a zatim vas vraćamo na vašu kućnu adresu – od kreveta do kreveta. 

Privatni sanitetski prevoz Beograd nije ograničen samo na medicinske centre u prestonici – organizujemo prevoz do banja širom Srbije, kao i do drugih odredišta u zemlji i  inostranstvu. Kontaktirajte nas – tu smo za vas kada je najpotrebnije.

Privatna hitna pomoć Beograd

Vaše zdravlje ne treba da trpi kompromise, naročito ne kada vi trpite bolove i potrebna vam je medicinska pažnja i pomoć. Privatna hitna pomoć stoji vam na raspolaganju 24/7 i može vas odvesti na bilo koju adresu medicinske ustanove koja vam neophodnu pomoć može pružiti.

Privatni transport bolesnika vršimo najsavremenijim sanitetskim vozilom koje je opremljeno modernom aparaturom za ukazivanje prve pomoći i nege pacijentima. Naše osoblje je ljubazno i profesionalno i ima dugogodišnje iskustvo rada u hitnoj pomoći i patronaži – u svakom momentu će vam se naći pri ruci i pomoći da na odredište stignete brzo, bezbedno, pouzdano i prijatno.

Privatni sanitetski prevoz se na vašoj adresi može naći u roku od 20ak minuta, ako živite u prestonici. Vožnju na kraće relacije nije neophodno zakazivati unapred, ali ako znate okvirno vreme kada ćemo vam biti potrebni, pozovite nas kako bismo rezervisali vozilo za vas.

Zašto odabrati privatni sanitetski prevoz Impuls?

Privatna hitna pomoć dostupna je u svakom momentu tokom dana i noći i hitro će se odazvati na vaš poziv. Vršimo privatni sanitetski prevoz pokretnih, slabo pokretnih i nepokretnih lica do svih medicinskih ustanova u zemlji. Na nas možete da se oslonite. Pozovite nas i uverite se i sami.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite privatnu hitnu pomoć

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.