Prevoz pacijenata u inostranstvo

Prevoz pacijenata na lečenje u inostranstvu i bezbedan povratak kući

Brojni tretmani lečenja i operativni zahvati nažalost nisu dostupni u našoj zemlji, ali ako su u ponudi medicinskih ustanova u inostranstvu ne očajavajte – prevoz u inostranstvo prepustite nama! Dugogodišnje radno iskustvo sanitetskog prevoza Impuls uključuje prevoz pacijenata iz inostranstva, iz zemalja Evropske Unije i bliskog Istoka.

Transport pacijenata iz inostranstva je dugotrajan i samim tim može biti neprijatan, naročito ako pacijent trpi bolove. Mislili smo na sve detalje, kako bismo vam obezbedili maksimalan komfor i udobnost – prevoz se vrši u ležećem položaju, uz konstantno nadziranje potreba pacijenta i svu neophodnu negu, kako bi svaki momenat povratka protekao lagodno i prijatno.

Prevoz pacijenata iz inostranstva vršimo najsavremenijim sanitetskim vozilom sa rotacijom, koje ima prednost na graničnim prelazima, tako da su mogućnosti zastoja i čekanja minimalne. Sanitet je opremljen najmodernijom medicinskom opremom za pružanje medicinske pomoći i nege. Može da primi medicinsku pratnju ili pratnju porodice, koja je preporučljiva na dugim putovanjima.

Transport bolesnika u inostranstvo

Kada vaše ili lečenje osobe koju volite zahteva putovanje dugo stotinama kilometara nije svejedno s kim krećete na put. Sanitetski prevoz Impuls je vaš pouzdan saveznik koji godinama unazad vrši međunarodni prevoz pacijenata na lečenje u inostranstvu. Takođe obezbeđujemo povratak u Srbiju iz bilo koje zemlje regiona ili Evrope.

Zakažite međunarodni prevoz bolesnika do zemalja regiona (Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Bugarske) ili bilo koje od evropskih zemalja (Nemačka, Belgija, Švajcarska, Holandija, Italija, Francuska itd). Po potrebi vršimo i transport pacijenata do Turske (Azija).

Kada je najteže tu smo da olakšamo bar deo vaših briga, jer ste sa nama uvek u sigurnim rukama. Pozovite nas i zakažite uslugu prevoza u ili iz inostranstva. Potrudićemo se da na odredište stignete brzo, bezbedno i udobno, tačno na vreme. 

Zašto odabrati Impuls za transport pacijenata iz inostranstva?

Transport pacijenata iz inostranstva vršimo modernim i savremeno opremljenim vozilima, u pratnji medicinskog osoblja koje će vam pružiti svu potrebnu negu i pomoć. Nećete osetiti put, a kamoli da ste prešli na stotine kilometara. Pozovite nas i zakažite uslugu kad god vam je potrebna.

Naše usluge

Usluge koje pružamo

Brz, bezbedan i udoban prevoz pacijenata do svake destinacije u zemlji i inostranstvu.

Prevoz nepokretnih pacijenata u invalidskim kolicima ili ležećem položaju do svih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Prevoz bolesnika u svesnom stanju, samostalno ili uz pratnju, sa mogućnošću čekanja i povratka na kućnu adresu.

Međunarodni prevoz pacijenata do svih zdravstveno-medicinskih ustanova na teritoriji Evrope.

Prevoz pacijenata najsavremenijim sanitetskim vozilom na zadata odredišta u najkraćem roku: brzo, pouzdano i bezbedno.

Na vašoj adresi smo za 20 minuta, spremni da vas odvezemo gde god je potrebno!

Usluga medicinskog transporta sa svim potrebnim priključcima i pratnjom medicinskog osoblja.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz pacijenata u i iz inostranstva

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.