Sanitetski prevoz iz Švajcarske

Sanitetski prevoz iz Švajcarske zahteva posebnu pažnju i planiranje. Udaljenost i vreme putovanja mogu biti izazovni, ali uz pravu organizaciju i stručno osoblje, pacijenti mogu biti sigurni da će njihov prevoz biti bezbedan i udoban.

Pored toga, prevoz pacijenata iz Švajcarske uključuje i pružanje neophodne medicinske pomoći tokom putovanja. Ovo može obuhvatati monitoring vitalnih funkcija, administraciju lekova, kao i druge medicinske intervencije koje su potrebne pacijentu.

Transport osoba koje su nepokretne, polupokretne ili sa invaliditetom do medicinskih ustanova je olakšan s nama. Naša usluga pruža prevoz u ležećem položaju uz stalni nadzor pacijentovih potreba i obezbeđivanje svih neophodnih medicinskih usluga. Naš primarni cilj je da vaše putovanje bude bezbrižno i ugodno.

Naš tim iskusnih vozača je specijalizovan za međunarodni prevoz pacijenata, a naša moderna vozila sa rotacionim svetlima imaju prioritet na graničnim prelazima. Ovo nam omogućava da prelazimo brže i efikasnije, smanjujući mogućnost zastoja i čekanja.

Sva naša vozila su potpuno opremljena za prevoz pacijenata i njihovih pratilaca. Vaša sigurnost i udobnost su naša glavna briga tokom celog putovanja.

Transport bolesnika iz Švajcarske

Bez obzira na udaljenost i složenost putovanja, Sanitetski prevoz Impuls je posvećen pružanju najsigurnijeg i najudobnijeg prevoza za sve pacijente.

Svesni smo da su teški trenuci zahtevni, stoga želimo da vam pružimo podršku i olakšamo brige koliko je to moguće. S nama možete biti uvereni da ste uvek u dobrim rukama.

Naša glavna svrha je da vas brzo, sigurno i udobno prevezemo do odredišta, tačno na vreme. Pružamo vam podršku tokom celog putovanja – od prevoza pacijenata u Švajcarsku do povratka u Srbiju i obrnuto.

Iskoristite sve prednosti koje vam nudimo i obezbedite prevoz pacijenata sanitetom po pristupačnim cenama. Naša moderno opremljena sanitetska vozila pružaju udobnost i sigurnost tokom celog putovanja.

Ukoliko vam je potreban sanitetski prevoz iz Švajcarske, obratite nam se. Mi smo tu da vam pružimo najbolje moguće iskustvo i da vas ili vaše najbliže prevezemo do željenog odredišta po pristupačnoj ceni sanitetskog prevoza. Neka vam privatan prevoz sanitetskim vozilom bude prijatno iskustvo!

Zašto odabrati sanitetski prevoz Impuls?

Prevoz bolesnika savremenim sanitetskim vozilima na raspolaganju vam je tokom cele godine. Povredili ste se na letovanju? Pali na zimovanju? Imate povredu usled koje morate da budete transportovani u ležećem položaju? Pozovite nas. Tu smo za vas onda kada vam je podrška najpotrebnija.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz bolesnika

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.