Putanja: Naslovna » Blog » Prevoz pacijenata u inostranstvo – Saveti

Prevoz pacijenata u inostranstvo – Saveti

Iskustvo nam govori da kada je u pitanju prevoz pacijenata u inostranstvo, znamo da je vrlo ozbiljna situacija i da će se pacijent podvrgnuti nekom komplikovanom lečenju izvan granica naše zemlje. U većem broju slučajeva javljaju nam se klijenti koji su zainteresovani za prevoz osoba koje su upale u komu. Kako su neumorno tražili neki spas za izlaz iz kome, prikupljali novac, dolazili do različitih doktora, različitih dijagnoza, konačno su našli rešenje koje će vratiti u život pacijenta izvan granica naše zemlje. Evo par praktičnih saveta kako prevesti pacijenta koji je pao u komu izvan granica zemlje:

 • Potrudite se da ponesete sve stvari koje Vam je lekar savetovao da ponesete, do najsitnijih detalja.
 • Obavezno je prisustvo još jedne osobe pored vozača koja će nadgledati pacijenta u komi i paziti da ne dođe do nekih komplikacija.
 • Nikako nemojte zaboraviti svu dokumentaciju Vašeg pacijenta, može se desiti da ćete imati problem na samoj granici, stoga, ponesite sve papire kako biste preventivno sprečili svaku neprijatnu situaciju na stanici.
 • Obratite pažnju na položaj u kom se pacijent nalazi i potrudite se da improvizujete ležeću podlogu sa prednjim sedištem kako bi pacijent u komi neometano putovao.

Ovo je dug i naporan put i  savetujemo Vam da izbegnete korišćenje ličnog prevoza ako smatrate da niste u potpunosti spremni za isti. U tome Vam može pomoći naš privatni sanitetski prevoz IMPULS, koji nudi širok spektar pomoći kada je prevoz nepokretnih, poluprokretnih ili bolesnih pacijenata u pitanju.

SANITETSKI PREVOZ IMPULS je, zahvaljujući Vama koji imate ogromno poverenje u nas,  stekao godine poslovanja i iskustva. Preporučivali ste nas u Vašoj okolini, kod Vaših prijatelja koje je zadesio sličan problem, pomogli ste nam da očvrsnemo i da se izgradimo, baš usled tog poverenja koje nam konstantno ukazujete. Beskrajno smo Vam zahvalni što verujete u sposobnost našeg osoblja, u naše adekvatno reagovanje u najstresnijim situacijama po vas.

Otvoreni smo za saradnju sa novim klijentima, obezbedite Vašim najbližima negu na putu koju zaslužuju. Budite sigurni da će uz nas lakše podneti stres i napor dešavanja koja će ih očekivati na samom lečenju. Tu smo da ih ohrabrimo u tih par trenutaka koje će provesti sa nama.

Zakažite prevoz pacijenata u inostranstvo i pružite Vašim najmilijima pomoć kakvu zaslužuju To je sve što treba da uradite.

Najnovije

 • rentgenski snima kostiŠta je osteoporoza i kako se leči?27 јула, 2020 - 1:15 pm

  Osteoporoza spada u reumatska oboljenja. U pitanju je metabolička bolest kostiju, koja ima progresivni tok. Ljudske kosti su živo tkivo koje se neprestano obnavlja. U mladosti, konkretno u dvadesetim godinama, organizam ubrzano proizvodi koštanu masu, mnogo brže nego što stara koštana tkiva propadaju. Zato se u mladosti količina koštane mase povećava. Vrhunac se dostiže pre […]

 • kičmaReumatske bolesti i oboljenja: Sve što treba da znate27 јула, 2020 - 12:59 pm

  Pod pojmom reuma mnogi podrazumevaju samo jednu bolest, ali reuma je zapravo širok spektar oboljenja koja mogu zahvatiti ljude svih životnih dobi. Bolna stanja sistema za kretanje, osteoporoza, osteoartritis, tendinitis, burzitis, reumatska polimialgija, fibromialgija, lupus i mnoge druge bolesti mogu se potpasti pod zajednički naziv reuma. Reumatske bolesti izazivaju bol, ukočenost, otoke u oblasti zglobova, […]

 • Lečenje i prevoz bolesnika do Atomske banje27 фебруара, 2020 - 9:12 am

  Atomska banja Gornja Trepča jedno je od najpoznatijih lečilišta Srbije, koje podjednako posećuju i domaći i strani državljani. Nadaleko čuvene lekovite vode Atomske banje uspešno leče reumatska i mnoga druga oboljenja, što je i razlog njene enormne posećenosti. U Atomsku banju odlaze i potpuno zdravi ljudi, u svrhu relaksacije, očuvanja zdravlja i vitalnosti organizma. Gde […]

 • sanitetski prevoz pacijenata ImpulsSanitetski prevoz ambulantnim kolima18 фебруара, 2020 - 1:23 pm

  Sanitetski prevoz ambulantnim kolima se najčešće koristi u stanjima hitne medicinske intervencije, ali to nije pravilo. Bolest članova porodice ili dragih ljudi koji su nepokretni ili slabo pokretni zahteva ležeći položaj prilikom transporta do bilo koje lokacije. Postarajte se da vaši najmiliji dostojanstveno, jednostavno i bezbedno stignu na željeno odredište, uz pratnju stručnog medicinskog osoblja, […]

 • Lečenje i prevoz bolesnika do Prolom banje3 децембра, 2019 - 3:31 pm

  Prolom banja – centar dobrog zdravlja i odmora Ukoliko bi posete izvorima lekovitih voda u Srbiji posmatrali kao vid zdravstvenog turizma ali relaksacije i opuštanja, onda s pravom može da se tvrdi da on ima dugu tradiciju čiji tragovi materijalne kulture sežu još u praistoriju. Još u periodu Rimske imperije, Rimljani poklanjaju posebnu pažnju lekovitim […]

Tagovi

Call Now ButtonPozovite odmah!