Putanja: Naslovna » Blog » Prevoz pacijenata u inostranstvo – Saveti

Prevoz pacijenata u inostranstvo – Saveti

Iskustvo nam govori da kada je u pitanju prevoz pacijenata u inostranstvo, znamo da je vrlo ozbiljna situacija i da će se pacijent podvrgnuti nekom komplikovanom lečenju izvan granica naše zemlje. U većem broju slučajeva javljaju nam se klijenti koji su zainteresovani za prevoz osoba koje su upale u komu. Kako su neumorno tražili neki spas za izlaz iz kome, prikupljali novac, dolazili do različitih doktora, različitih dijagnoza, konačno su našli rešenje koje će vratiti u život pacijenta izvan granica naše zemlje. Evo par praktičnih saveta kako prevesti pacijenta koji je pao u komu izvan granica zemlje:

  • Potrudite se da ponesete sve stvari koje Vam je lekar savetovao da ponesete, do najsitnijih detalja.
  • Obavezno je prisustvo još jedne osobe pored vozača koja će nadgledati pacijenta u komi i paziti da ne dođe do nekih komplikacija.
  • Nikako nemojte zaboraviti svu dokumentaciju Vašeg pacijenta, može se desiti da ćete imati problem na samoj granici, stoga, ponesite sve papire kako biste preventivno sprečili svaku neprijatnu situaciju na stanici.
  • Obratite pažnju na položaj u kom se pacijent nalazi i potrudite se da improvizujete ležeću podlogu sa prednjim sedištem kako bi pacijent u komi neometano putovao.

Ovo je dug i naporan put i  savetujemo Vam da izbegnete korišćenje ličnog prevoza ako smatrate da niste u potpunosti spremni za isti. U tome Vam može pomoći naš privatni sanitetski prevoz IMPULS, koji nudi širok spektar pomoći kada je prevoz nepokretnih, poluprokretnih ili bolesnih pacijenata u pitanju.

SANITETSKI PREVOZ IMPULS je, zahvaljujući Vama koji imate ogromno poverenje u nas,  stekao godine poslovanja i iskustva. Preporučivali ste nas u Vašoj okolini, kod Vaših prijatelja koje je zadesio sličan problem, pomogli ste nam da očvrsnemo i da se izgradimo, baš usled tog poverenja koje nam konstantno ukazujete. Beskrajno smo Vam zahvalni što verujete u sposobnost našeg osoblja, u naše adekvatno reagovanje u najstresnijim situacijama po vas.

Otvoreni smo za saradnju sa novim klijentima, obezbedite Vašim najbližima negu na putu koju zaslužuju. Budite sigurni da će uz nas lakše podneti stres i napor dešavanja koja će ih očekivati na samom lečenju. Tu smo da ih ohrabrimo u tih par trenutaka koje će provesti sa nama.

Zakažite prevoz pacijenata u inostranstvo i pružite Vašim najmilijima pomoć kakvu zaslužuju To je sve što treba da uradite.

Najnovije

Tagovi

Pozovite odmah!