Prevoz bolesnih, nepokretnih i teško pokretnih pacijenata – Saveti

Prevoz bolesnih, nepokretnih i teško pokretnih pacijenata

Već ste doneli jako tešku odluku. Verovatno ste je dugo izbegavali, ali je došao taj trenutak u kom niste sposobni, nemate više mogućnosti, kvalitetnog načina da vodite računa o Vašim starijim roditeljima koji su već zašli u pozamašne godine, zadesile su ih neke neprijatne fizičke, a i psihičke bolesti i potrebna im je adekvatna nega u staračkom domu u kom će pristojno provesti ostatak svog života. Kako ste izabrali dom, jedina stvar koja Vam još nedostaje jeste adekvatan prevoz pacijenata. Ako ih prevozite Vašim vozilom, potrebno je da obratite pažnju na sledeće stvari.

  • Obavezno sa Vama povedite osobu koja će voditi računa o pacijentu dok vi vozite.
  • Ako je u pitanju dug put, potrudite se da budete obezbeđeni nekim potrepstinama koje su od velike važnosti za samog pacijenta. Budući da su Vaši roditelji već duboko zašli u starost, morate biti uvereni da su uneli dovoljno tečnosti.
  • Ukoliko je put dug, budite sigurni da ste sa Vama poneli tablete za mučninu tokom putovanja. Znamo koliko su dugi putevi iscrpljujući za starije ljude, tako da je bolje u svakom slučaju preventivno reagovati.
  • Obezbedite udobnu vožnju i dovoljno prostora u automobilu, u kom će se teško pokretni pacijent osećati komotno.
  • Ne zaboravite na redovnu dnevnu terapiju lekova koju Vaši roditelji moraju da popiju svakodnevno kako bi im funkcionisanje i učestvovanje u svakodnevnim aktivnostima bilo olakšano. Vodite računa o satnici i dajte Vašim roditeljima terapiju koja im je potrebna.

Ukoliko niste u mogućnosti da sami prevezete pacijenta, potražite pomoć kod nas. Svi korisnici naših usluga su zadivljeni ljubaznošću naših vozača, sami pacijenti su uživali u vožnji i u dobrom raspoloženju čitavog tima koji se brine o pacijentu. Ne rizikujte sa privatnim prevozom, može doći do nekih nepredvidivih situacija i okolnosti. U nas možete imati poverenja, imamo ogromno iskustvo sa pacijentima sa bilo kojim otežanim funkcionisanjem. Naša vozila poseduju najsavremeniju medicinsku opremu i vrlo su udobna. U radu sa klijentima smo tačni, predani i odgovorni. Sanitetski prevoz Impuls Vam je dostupan 24h dnevno, svakog dana u nedelji. Privatni sanitet Vam nije bio dostupniji i potrebniji nego sada, potrošili ste već određeno vreme na internet pretraživanje, ne dozvolite da još jedan trenutak prodje ako je ozbiljna situacija u pitanju.

Rešite se sveg stresa i napora oko vožnje Vaših roditelja, izbegnite sve neprijatne situacije prilikom privatne vožnje, ne oklevajte da nas kontaktirate i zakažete prevoz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest