Sanitetski prevoz pacijenata iz Nemačke

Sanitetski prevoz igra ključnu ulogu za pacijente koji se suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim stanjem i potrebni su im medicinski tretmani. U situacijama poput ovih, sanitetski prevoz iz Nemačke u Srbiju i obratno omogućava pacijentima brzo i sigurno stizanje na odredište.

Transport pacijenata uz pratnju tehničara se obavlja na profesionalan i efikasan način u sanitetskom vozilu koje je opremljeno najsavremenijom opremom. Osoblje koje prati pacijente tokom transporta su obučeni stručnjaci koji su sposobni da reaguju u hitnim situacijama i pruže neophodnu pomoć. 

Ovaj prevoz obuhvata prevoz nepokretnih pacijenata, slabo pokretnih i osoba sa invaliditetom, kao i prevoz do bolnice ili zdravstvene ustanove gde je zakazan pregled ili dijagnostika. Pacijenti se prevoze na bezbedan i udoban način.

Sanitetski transport iz Srbije za Nemačku takođe pruža brz i efikasan način prevoza. Vozila koja se koriste za ovu vrstu transporta su moderna i mogu se brzo kretati kako bi pacijenti stigli na odredište u najkraćem mogućem roku, kada svaka minuta može biti presudna.

Prevoz pacijenata sanitetom može biti i ekonomičan. U poređenju sa avionskim putovanjem, ovaj vid transporta obično je jeftiniji, a pacijenti se direktno prevoze iz Nemačke bez potrebe za dodatnim transferima ili čekanjem.

Transport bolesnika iz Nemačke

Kada je u pitanju transport pacijenata na dugim relacijama, pronalaženje pouzdanog partnera je od suštinske važnosti. Sa Sanitetskim prevozom Impuls, iskusnim pružaocem usluga međunarodnog prevoza pacijenata, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama.

U teškim trenucima, naš cilj je da vam pružimo pomoć i olakšamo brige. Možete se osloniti na nas i biti sigurni da će vaš transport ili prevoz vaših vojenih biti pažljivo organizovan i siguran.

Naša misija je da vas brzo, bezbedno i udobno prevezemo na odredište, tačno u dogovoreno vreme. Pružamo podršku tokom celog putovanja – od transporta pacijenata iz Nemačke do odredišta u Srbiji.

Iskoristite sve pogodnosti koje nudimo i obezbedite prevoz pacijenata iz Nemačke po povoljnim cenama. Naš moderan sanitetski prevoz ambulantnim kolima, koja su opremljena svim potrebnim sredstvima, pruža udobnost i sigurnost tokom međunarodnih putovanja bolesnika.

Zakažite vaš sanitetski prevoz pacijenata u inostranstvo ili iz inostranstva već danas. Možete biti sigurni da ćemo pažljivo isplanirati svaki detalj naše usluge kako biste imali bezbedan, udoban i profesionalan privatan prevoz pacijenata iz Nemačke.

Zašto odabrati sanitetski prevoz Impuls?

Prevoz bolesnika savremenim sanitetskim vozilima na raspolaganju vam je tokom cele godine. Povredili ste se na letovanju? Pali na zimovanju? Imate povredu usled koje morate da budete transportovani u ležećem položaju? Pozovite nas. Tu smo za vas onda kada vam je podrška najpotrebnija.

Zakažite sanitetski prevoz

Sanitetski prevoz do željene lokacije - profesionalno, odgovorno i pouzdano

Iza nas su godine iskustva stečenog u hitnim i patronažnim službama. Znamo kako da brzo i bezbedno stignete do željenog odredišta.

FAQ

Česta pitanja

Kako ne biste gubili vreme u hitnim slučajevima, već odmah počeli da se organizujete, u nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja vezana za usluge koje pruža prevoz pacijenata do banja Impuls.

Prevoz pacijenata na teritoriji Beograda i okoline možete zakazati za isti dan.

Prevoz pacijenata IMPULS obezbeđuje siguran sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Međunarodni transport moguće je organizovati u roku od jednog sata zahvaljujući dobroj organizaciji naših stručnih timova. Od rutinskog prevoza pacijenata do najzahtevnijih transporta uz pratnju medicinskog tehničara i lekara.

Sanitetski prevoz pacijenata IMPULS  ima veliko iskustvo u organizovanju i obavljanu najzahtevnijih transporta širom Evrope i Azije. (Nemačka, Austrija, Holandija, Luksemburg, Danska, Švedska, Italija, Španija i Turska.)

Moguće je da uz pacijenta u sanitetskom vozilu  bude jedna ili dve osobe u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i zahteva transporta.

U sanitetsko vozilo možete uneti ručni prtljag i manji kofer.

Sanitetska vozila IMPULS su specijalizovana i komforna, u njih mogu da stanu i invalidska kolica pacijenta kao i hodalica i ostala ortopedska pomagala.

Potrebna dokumentacija prilikom transporta pacijenta u inostranstvo sanitetskim vozilom, osim važeće putne isprave (pasoša) potrebna je i medicinska dokumentacija ako se isti transportuje iz zdravstvene ustanove.

Prevoz pacijenata IMPULS ima profesionalne vozače, ljubazne i stručne, sa iskustvom stečenim u hitnim i patronažnim zdravstvenim službama.

Poštujući  Vaše vreme i zakazane termine, učiniće sve da brzo i bezbedno stignete na dogovorenu destinaciju.

Prevoz pacijenata IMPULS se bavi organizacijom transporta i komunikacijom sa klinikama u inostranstvu. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u radu stečenom u hitnim službama i poznavanjem stranih jezika uvek je dostupno da Vam pomogne prilikom komunikacije sa lekarima. U zavisnosti od zemlje destinacije,  trudimo se da uključimo medicinsko osoblje koje govori odgovarajući jezik.

Sanitetski prevoz IMPULS se bavi transportom nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće, takođe do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i /ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

Zakažite prevoz bolesnika

Tu smo za vas - bilo kada i bilo gde

Obratite nam se u bilo kom momentu dana ili noći. Naše usluge su vam na raspolaganju 24/7 svih 365 dana u godini. Prijatelji za to služe.